Țări accesibile pentru expedierea trimiterilor poștale internaționale

 

Pe teritoriul României livrarea se efectuează prin poștă sau EMS, tarifele și termenii fiind diferiți

 

Pentru trimiteri poștale simple (pachetul este livrat până la oficiul poștal din localitatea Dvs.) termenul de livrare este calculat de la data preluării ulterior confirmării comenzii Dvs. și prezintă 7-21 zile lucrătoare (termenul de garanție fiind 45 de zile). Sunt cazuri excepționale: pandemie, sărbători, greve etc. când poșta nu reușește să livreze comenzile la timp. Vă rugâm să țineți cont de faptul că nu este în competența noastră să controlăm viteza de transport a poștei, care la rândul ei depinde de mai mulți factori inclusiv de termenii de distribuire conform standartelor în țara de destinație.

Taxa de livrare prin poștă este de 20-30 roni /4-6 euro în dependență de greutate și gratuită la comenzi de peste 220 roni /45 euro (cu greutatea până la 299 gr).

O data ce pachetul e gata de a fi livrat veți primi un sms /e-mail cu numărul trimiterii pe care îl puteți urmări aici. Îndată ce pachetul ajunge și ulterior este înregistrat la oficiul poștal din localitatea Dvs., veți primi un mesaj telefonic cu numărul trimiterii. În cazul dacă nu veți primi nici un mesaj, va rugăm să ne contactați pe email info.eyeseduction@gmail.com. Este responsabilitatea Dvs. să luați comanda la timp. Pachetul poate fi preluat la poștă cu prezentarea documentului de identitate de către persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani.

Atenție! Pachetul va fi stocat la depozit cel mult 14 zile după ce ați primit înștiințarea. În cazul în care destinatarul nu se prezintă la poștă în limita acestui termen, pachetul este trimis înapoi la expeditor. În acest caz expeditorul nu-și asumă răspunderea materială pentru pachetul reântors. Orice întrebare legată de comanda făcută pe site va rog să o adresați pe email info.eyeseduction@gmail.com

Termenul de livrare a comenzii prin serviciul rapid EMS constituie  3-4 zile lucrătoare și costă 70 RONI.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens, prin e-mail/sms.

 

Pe teritoriul Republicii Moldova livrarea se efectuează prin intermediul curierului

Livrarea se efectuează în următoarea zi lucrătoare din momentul confirmării comenzii pe teritoriul orașului Chișinău și în decurs de 1-2 zile lucrătoare pe teritoriul Republicii Moldova.

Livrarea în Transnistria se efectuează prin poștă în decurs de 3-5 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Veți primi un sms/email cu numărul trimiterii pe care îl puteți urmări aici . Costul livrării se calculeaza automat la finalizarea comenzii. În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare (interval de timp etc.) vă rugăm să introduceți în rubrica de observații  înaintea finalizării comenzii.

Pentru comoditatea reciprocă curierul vă contactează preventiv, vă rugăm insistent o dată ce ați amplasat comanda să fiți responsabil să răspundeți la telefon. În cazul anulării sau schimbării comenzii va rog să ne comunicați prin mesaj la telefon +37369657699

Start typing and press Enter to search

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Select your currency
ro_RO