Pe teritoriul României și altor țări , lista țărilor vedeți aici livrarea se efectuează prin poștă 

Termenul de livrare este calculat de la data preluării ulterior  confirmării comenzii Dvs. și prezintă 7-21 zile lucrătoare (termenul de garanție fiind 45 de zile) . Sunt cazuri excepționale : pandemie, sărbători, greve etc. când poșta nu reușește să livreze comenzile la timp . Vă rog să țineți cont de faptul că nu este în competența noastră să controlăm viteza de transport a poștei , care la  rândul ei depinde de mai mulți factori inclusiv de termenii de distribuire conform standartelor în țara de destinație.

Taxa de livrare  prin poștă este de 12-40 roni /4-8 euro în dependență de greutate și gratuită la comenzi de peste 140 roni /30 euro (cu greutatea până la 299 gr) .

O data ce pachetul e gata de a fi livrat veți primi un sms /e-mail cu numărul trimiterii pe care îl puteți urmări aici . Îndată ce pachetul  ajunge și ulterior este înregistrat la poștă din localitatea Dvs. , veți primi un mesaj telefonic cu numărul trimiterii . În cazul dacă nu veți primi nici un mesaj, va rugăm să ne contactați pe email info.eyeseduction.com. Este responsabilitatea Dvs. să luați comanda la timp. Pachetul poate fi preluat la poștă cu prezentarea  documentului de identitate de către persoanele care au împlinit  vârsta de 16 ani.

Atenție ! Pachetul va fi stocat la depozit cel mult 14 zile după ce ați primit înștiințarea. În cazul în care destinatarul nu se prezintă la poștă în limita acestui termen , pachetul este trimis înapoi la expeditor . În acest caz expeditorul nu-și asumă răspunderea materială pentru pachetul reântors. Orice întrebare legată de comanda făcută pe site va rog să o adresați pe email info.eyeseduction.com

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens, prin e-mail/sms.

 

Pe teritoriul Republicii Moldova și orașului Chișinău

livrarea se efectuează prin curier

Livrarea până la ușă se face în decurs de până la 24 de ore din momentul confirmării comenzii pe teritoriul orașului Chișinau și până la 48 de ore pe teritoriul Republicii Moldova. Este gratuită pentru comenzile mai mari de 400 lei . Până la 400 lei livrarea constituie 30 lei . În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare (interval de timp etc.) vă rugăm să introduceți în rubrica de observații aceste informații suplimentare, înaintea finalizării comenzii. Pentru comoditatea reciprocă curierul vă sună preventiv, vă rugăm insistent o data ce ați amplasat comanda să fiți responsabil să răspundeți la telefon . În cazul anulării comenzii  rugăm să ne comunicați la telefon +37369657699.

Back to Top