Vă rugăm să citiți cu atenție  termenii și condițiile  înainte de a accesa sau utiliza acest site. Orice infomații sau instrumente noi care vor fi  adăugate pe parcurs , de asemenea, vor fi supuse termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor pe această pagină. 

Acceptând acești termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în țara de reședință sau ca aveți permisiunea părinților/tutelei pentru a naviga și a face cumpărături pe acest website. 

Nu se permite utilizarea produselor noastre în scopuri ilegale sau neautorizate . Este interzisă transmiterea viermilor sau virușilor sau a oricăror coduri de natură distructivă. Încălcarea oricăruia dintre acești termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor noastre. Sunteți de acord să nu reproduceți,  copiați, vindeți,  revindeți sau să exploatați orice porțiune a serviciului furnizat pe site , fără permisiunea noastră în scris.

Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu ar trebui să fie utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații mai exacte, mai complete sau mai oportune. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru.

Toată informația pe care o trimiteți pe situ-l nostru: idei creative, sugestii, propuneri, opinii etc., fie online sau prin e-mail, sunteți de acord că poate fi utilizată  în continuare fără a cere permisiunea Dvs. .Nu vom avea nici o obligație să păstrăm orice comentariu în mod confidențial sau să plătim despăgubiri pentru folosirea lor . Este la discreția noastră să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm  ilegal sau obscen sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți . Sunteți de acord că comentariile Dvs. nu vor încălca nici un drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate . Sunteți responsabil pentru acuratețea oricărui comentariu pe care îl faceți. 

Back to Top