Acest website  este operat de eyeseduction.com. De-a lungul site-ului, termenii „noi”, „pe noi” și „al nostru” se referă la eyeseduction.com. Acesta va oferă inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pentru Dvs., în calitate de utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici. 

eyeseduction.com  se angajează să protejeze confidențialitatea clienților noștri și se străduiește să ofere o experiență sigură pentru utilizatori.
Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor Dvs., ca metodă de legătură între vânzător și client. Informațiile Dvs. sunt utilizate pentru crearea contului pe platforma eyeseduction.com și prelucrarea comenzilor. Rețineți însă că din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% .
Sunteți responsabil de numele Dvs. de utilizator și de parola: păstrați-le în siguranță!
Dacă aveți bănuiala că confidențialitatea datelor Dvs. a fost încălcată, vă rugăm să ne contactați imediat la email  info.eyeseduction@gmail.com

 

Back to Top