1.Prima data comand lentile de contact ce trebuie sa stiu ?

Înainte de a cumpăra lentile de contact se recomandă consultarea unui medic oftalmolog, în cazul pacienților cu vedere slabă controlul este oligatoriu . După control veți primi receta la lentile de contact pe care o prezentați în mod electronic atunci cînd faceți comanda .

Eye Seduction S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru comandarea/purtarea unor lentile nepotrivite sau  folosirea incorectă a produselor.

Citiți cu atenție informația despre îngrijirea și purtаrea lentilelor de contact, urmând aceste sfaturi veți garanta o experiență frumoasă în purtarea lentilelor .

2.Cum pot fi sigur de calitatea și autencitatea produsului?

Prioritatea noastră este sănătatea ochilor Dvs. , toate produsele de pe situ-l eyeseduction.com  dețin certificatele de CALITATE PENTRU DISPOZITIVE MEDICALE – ISO 13485 și ISO13485, respectă cerințele stricte de control al calității și al organelor de reglementare a sănătății și a dispozitivelor medicale din întreaga lume, cum sunt HSA Singaporian , CE European , TGA Australian și CAMCAS Canadian . Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu aceste cerințe utilizând tehnologii și materiale de ultimă generație . 

SRL Eye Seduction este reprezentantul oficial în Republica Moldova al brandurilor MaxVUE Vision,  Urban Layer, J&M Prestige .

La cererea clientului oferim toate documentele in original cu ștampilele și semnăturule necesare .

3.Este diferență între lentile pentru ochiul stâng și ochiul drept?

Dacă ați comandat lentile cosmetice (fără putere optică) inițial nu este diferență între ochiul stâng și ochiul drept , ulterior este benefic să nu schimbați lentilele cu locul. Pentru cei care poartă lentile de vedere , trebuie sa le păstrați fiecare în caseta proprie: LEFT pentru ochiul stâng, RIGHT pentru ochiul drept.

4.Daca am puteri diferite pentru fiecare ochi in prescriptia mea cum comand lentile?

 Lentilele incolore se vând la bucată , deaceea puteti comanda dioptrii diferite la fiecare ochi . Lentilele de contact colorate se vând perechi de aceea va trebui să comandați două cutii. Una pentru ochiului stâng și a doua pentru ochiul drept. 

5.Cum am grijă de lentile de contact?

Vedeti va rog informația detaliată din instrucțiuni

6.Pot să dau lentilele de contact prietenului ?

Pentru a omite orice riscuri legate de infecții oculare nu se recomandă transmiterea lentilelor altei persoane .Țineti minte că lentilele de contact ca și periuța de dinți sunt individuale

7.Cât timp se poartă lentilele de contact?

In decursul zilei lentilele de contact incolore se poarta pana la 10 ore (lentile din hidrogel) si pana la 16 ore (lentile din silicon-hidrogel). Lentilele colorate se poarta pana la 8 ore pe zi. Pe fiecare cutie de lentile de contact este indicat termenul de purtare de la o lună la un an.

Dacă purtați lentilele mai rar termenul poate fi prelungit, însă aveți grijă să păstrați lentilele în recipient curat cu soluție suficientă și căpăcelele bine înșurubate. Înainte de fiecare aplicare clătiți si curatati abundent lentilele în soluție. Puneti lentila pe palma, picurati solutie si masati usurel lentila din ambele parti cu degetul aratator.

8.De ce mai este nevoie pentru lentile de contact?

Absolut necesar este soluția cu recipientul de păstrare. Recomadabile sunt picăturile pentru hidratare «Horien Aqua Comfort» pentru un comfort mai îndelungat și prelungirea durabilității  lentilelor.

Pentru comoditate si igiena sunt recomandabile penseta si aplicatorul din silicon. Iar pentru calatorii este perfect bine venit setul pentru lentile de contact care il puteti gasi aici

9.Port ochelari , cum sa comand corect lentile de contact ?

În timpul controlului la medicul oculist se face diagnostica vederii Dvs. În cazul miopiei (atunci când se vede neclar în depărtare) medicul stabileste dioptriile. Dioptriile la vedere, ochelari și lentile de contact sunt diferite. Doar medicul oculist vă poate da receta la lentile de contact, deci dacă purtați ochelari cereti receta la lentile de contact.

10.Lentila nu se fixează pe ochi ce sa fac ?

Posibil ați aplicat lentila cu partea incorectă și din aceasta cauza lentila «umblă» pe ochi. Lentila are 2 părți, înainte de aplicare asigurați-vă ca lentila să fie în poziție corectă (marginile acesteia trebuie sa stea în sus, sa nu fie lăsate).

Initial cand scoateti lentila din solutie ea este abundent hidratata, cand aplicati lentila pe ochi ea pierde din umiditate astfel lentila se ajusteaza dupa marimea ochiului si capata o fixare sigura.

11.Cum să aleg culoarea potrivită?

Suntem la dispoziția Dvs. să vă ajutăm cu alegerea perfectă, scrieți în chat pe messenger și consultantul cu drag va prelua comanda.

Back to Top