Despre magazinul nostru online

 

Înființat în 2017, suntem cel mai mare magazin online de lentile de contact colorate pe piața Republicii Moldova și aspirăm să ne extindem în toată lumea. Toate lentilele de contact de pe site sunt de cea mai înaltă calitate și sunt aprobate de standardele  CE European și FDA American.  Cu dragoste și respect față de clienții noștri, oferim o gamă largă de produse de calitate înaltă pentru sănătatea  Dvs. Ne propunem să ne extindem la nivel global prin aprovizionarea magazinului nostru cu produse noi, în dependență de nevoile clienților. În procesul dezvoltării conceptului „EYE SEDUCTION”, facem tot posibilul pentru ca Dvs. să puteți crea un stil atractiv și individual.  

Calitatea și autencitatea garantată a tuturor produselor

Sortiment variat de modele și culori cu stoc care se reînnoiește permanent. Serviciul clientelă profesional și receptiv, prioritatea noastră este să rămâneți client mulțumit și fidel.

Prețuri mai mici

Suntem distribuitorul direct al producătorilor: MaxVUE Vision, Urban Layer, J&M Prestige. Online platforma ne permite sâ minimalizăm cheltuielile pentru alte servicii, respectiv ele nu vor fi incluse în prețul final.

Reduceri clienților fideli

Magazinul nostru online vă oferă reduceri pentru cumpărături cantitative. Livrăm în toată lumea, de la o sumă anumită livrarea este gratuită.

Deschiși spre colaborare

Părerea voastră este foarte importantă deaceea analizăm cu atenție fiecare mesaj al Dvs. pentru a deveni mai buni. Suntem mereu deschiși spre propuneri, colaborări etc.

Produsele noastre principale

Start typing and press Enter to search

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Select your currency
ro_RO